Læs historien om vores populære mærke Anna Von Lipa

feb 27, 2022 | Bolig

Vi er stolte forhandlere af Anna von Lipa, som er et dansk brand. Anna Von Lipa fremstiller de smukkeste mundblæste vaser, kander, skåle og vandglas af krystalglas. Kendetegnet for produkterne som Anna Von Lipa laver er deres organiske og feminine former. Med vores udvalg af produkterne kan du vælge lige den sammensætning som passer til din stil i hjemmet. 

Siden 1996 har Anna von Lipa samarbejdet med de ældste og mest fremtrædende glaspustere i Europa og de har fremstillet luksuriøs og friblæst glaskunst. Anna von Lipa er ejet af ægteparret Jytte og Christian Corell. Parret har opkaldt deres virksomhed efter deres yngste datter Anna. Familien flyttede til Tjekkiet i byen der hedder Lipa som også er en del af deres brand navn.

Jytte og Christian går meget op i at få produceret deres glas efter de gamle traditioner uden ny moderne teknologi. Deres produktion befinder sig på det ældste glaspusteri i Tjekkiet. Produkter bliver lavet med håndkraft og det er med til at gøre et hvert design unikt.

Glassene er fuldstændig unikke, idet at de er hånddrejede. Du finder derfor ikke to glas der ligner hinanden i farve og form.

Du finder de populære Anna von Lipa vandglas på vores webshop, vandglassene er vores bestseller, så vi syntes at du skal tjekke glassene ud herunder. 

Du kan mixe 6 glas og så giver vi dig 10% på købet.

Din kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
X