fbpx

Om Ottendal

Mit navn er Naja Ottendal, jeg er 24 år og har etableret min første virksomhed i 2017, med det formål at levere design og kvalitet til boligens indretning. Formålet er at danne et smukt, rustik og moderne produkt til boligen. Jeg er mor til min dejlige søn Willads fra april 2017. Jeg har altid godt kunne lide boligindretning samt design, så hvorfor ikke starte sin egen virksomhed? I 2018 åbnede jeg min første fysiske butik i Viborg gågade. Her har man mulighed for at opleve vores produkter, som vi også har på Ottendal.com

Jeg startede min virksomhed i 2017 med henblik på at gøre en masse kunder glade samt udvikle og designe mine produkter. Jeg valgte at tage skridtet og etablere virksomheden Ottendal.

Vores egne produkter er dansk design dvs. de er designet af Naja Ottendal. Udviklet af en sadelmager i Thisted med speciale i læder og skind samt vores wooden kollektion er udviklet i Midtjylland. Hver eneste produkt af mærket Ottendal er håndlavet. De er lavet med blod, sved og ”næsten” tårer, men ikke mindst en hel masse kærlighed. Da vores produkter er håndlavet er netop dit produkt helt unikt, specielt og ikke mindst sjældent da der ikke findes et magen til. Ottendal har speciale i læder og træ, da vi elsker kombinationen af naturen og ikke mindst det nordiske look. Ottendal elsker dansk kvalitet og vil med glæde samarbejde med andre virksomheder, om at skabe nye og spændende produkter i andre materialer.

Venlig Hilsen
Naja Ottendal

0

Din varekurv