fbpx

 BESTIL INDEN KL. 15 - SÅ SENDER VI I DAG!
 GRATIS GAVEINDPAKNING

Trustpilot

Om Ottendal

Mit navn er Naja Ottendal, jeg er 24 år og har etableret min første virksomhed i 2017. Ottendal blev født samtidig med at der kom en søn til verden, nemlig willads Ottendal. Da jeg blev gravid voksede interessen for børne universet og det var derfor nærliggende at kaste sin kærlighed til dette univers. Jeg har altid godt kunne lide børn samt at kunne skabe glæde omkring dem, så hvorfor ikke starte sin egen virksomhed? I 2018 åbnede jeg min første fysiske butik i Viborg gågade. Her havde man mulighed for at opleve vores produkter, som vi også har på Ottendal.com.

Siden 2017 hvor webshoppen gik live har vi hver dag pakket fine ordre og fået stor opbakning fra vores kunder. Det har været og er stadig en finurlig og magisk rejse at være med på. Vi gør os hver dag umage i vores arbejde, og det håber vi i kan mærke, når i handler hos os.

 

Vi har efterhånden mange hylder med forskellige vare. Alt vælges med omhu og kærlighed. Det er vigtigt for os at følge med tidens tendenser og børnenes interesser. Du kan derfor være helt sikker på, at når du lægger en vare i kurven her hos os, er ingenting er købt tilfældigt. Vi har forsøgt at skabe et magisk univers, som både er legende og interessant. 

Ottendal har også skabt sit eget brand, som er lavet med blod, sved og ”næsten” tårer, men ikke mindst en hel masse kærlighed. Da vores produkter er håndlavet er netop dit produkt helt unikt, specielt og ikke mindst sjældent da der ikke findes et magen til. 

De bedste hilsner,

Naja Ottendal

0

Din varekurv