fbpx

Returnering

 

 

Returnering & Fortrydelsesret:

Når du handler hos Ottendal, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen, at du ikke ønsker varen og du returnere forsendelsen herefter. Du må efter modtagelsen udelukkende håndtere varerne således, at du kan fastslå varernes art, egenskaber, og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi. Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den ny ombyttede vare sendes til dig igen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved køb af vores personlige produkter med eget valgfri tekst tager vi ikke produkterne retur, da de er produceret efter kundens eget ønske.

Returvarer sendes til vores lager. Vi sender dig adressen, når du har henvendt dig til os via mail. 

 

Hvis du skal gøre brug af din fortrydelsesret, skal du downloade vores skabelon, tryk herunder:
Standardfortrydelsesformular

 

Reklamation:

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, hvis varen er i stykker, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade eller slidstage på varen som ved følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til ottendal@outlook.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

 

0

Din varekurv